Opći uvjeti poslovanja

O PRODAJNOM MJESTU

Internetsku prodaju na prodajnom mjestu www.zagrebcard.com obavlja tvrtka:

Pet zvjezdica d.o.o.
L. Štritofa 14/II, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 18000446469
Sudski registar: Trgovači sud u Zagrebu, Tt-02/565-2, MBS: 080418421
info@fivestars.hr

UVJETI PRODAJE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, preuzimanja i reklamacije proizvoda koji se prodaju na internetskoj stranici www.zagrebcard.com
Prodavatelj je tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. a kupac je korisnik ove internetske stranice koji uredno popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditne ili debitne kartice. Proizvod je jedan od artikala iz ponude objavljene na internetskoj stranici a to su: kartica Zagreb Card u trajanju od 72 sata i kartica Zagreb Card u trajanju od 24 sata, te pripadajući letak.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod/e putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene su konačne, iskazane u  Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn).
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja, te kada se uspješno završi proces autorizacije kreditne i/ili debitne kartice kojom plaća.
Po završetku procesa naručivanja kupac dobiva račun s jedinstvenim brojem narudžbe koji služi kao potvrda kupovine i plaćanja te za preuzimanje kupljenih kartica.

NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online, jednokratno i to sa sljedećim kreditnim ili debitnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro i Visa.

PREUZIMANJE KUPLJENIH ZAGREB CARD KARTICA

Preuzimanje plaćenih Zagreb Card kartica s primljenim računom i jedinstvenim brojem narudžbe (koji kupac dobiva putem elektronske pošte) je na sljedećoj adresi: Turistički informativni centar, Trg bana J. Jelačića 11, radno vrijeme je podložno promjenama i može se provjeriti ovdje: http://www.infozagreb.hr/planiranje-putovanja/turisticke-informacije/turisticki-informativni-centri/turisticki-informativni-centar-trg-bana-josipa-jelacica
Račun s jedinstvenim brojem narudžbe može se iskoristiti za preuzimanje plaćene kartice/a samo jedan put.

PRAVNI UVJETI KORIŠTENJA

Pristupom internetskoj stranici www.zagrebcard.com potvrđujete da pristajete na primjenu Uvjeta korištenja internetske stranice i pravne učinke. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja ove internetske stranice  bez prethodne obavijesti, te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internet stranici. Izmijene Uvjeta primjenjuju se od dana objave. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. će uložiti razumne napore da održi www.zagrebcard.com stranicu funkcionalnom i da sve objavljene informacije budu potpune, točne i pouzdane. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.
Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.zagrebcard.com u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. se ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama.
Sadržaj ove stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Pet zvjezdica d.o.o. ili je ustupljeno tvrtki Pet zvjezdica d.o.o a u vlasništvu je trećih osoba. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice.
Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

U trenutku kada želite početi s korištenjem kartice ZAGREB CARD, čitko neizbrisivom kemijskom olovkom upišite datum i vrijeme početka korištenja te vlastoručni potpis. Od početnog upisanog vremena na kartici ona vrijedi 72 odnosno 24 sata i neprenosiva je na drugu osobu. Kartica je valjana samo ako su svi podaci točno upisani.

Vlasnik kartice dužan je karticu pokazati davateljima usluga prije početka korištenja usluge ili na njihov zahtjev. Davatelji usluga mogu, ako to zatraže, provjeriti datum i vrijeme početka korištenja kartice te vlastoručni potpis vlasnika. Ako je kartica nečitko ili neispravno ispunjena te ako je njezina valjanost istekla, popusti i pogodnosti neće vrijediti.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Usluge koje Vam pruža tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. putem stranice www.zagrebcard.com ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Kupac može vratiti karticu Zagreb Card, ali tom prilikom nema pravo na povrat uplaćenih sredstava. U slučaju povrata kartice Zagreb Card, tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. nije odgovorna za nikakve eventualno nastale troškove.

PRITUŽBE

Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Ako ste kao vlasnik kartice Zagreb Card ustanovili da vam na mjestima davatelja usluga nije ponuđen popust ili pogodnost koja je navedena na internetskoj stranici www.zagrebcard.com , molimo vas da u roku od 7 dana pošaljete pisanu pritužbu na adresu e-pošte info@fivestars.hr, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem mogućem roku istražimo i provjerimo vaše navode i riješimo vaš problem.

ZAVRŠNE ODREDBE

Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. može mijenjati ove Opće uvjete u skladu sa svojom poslovnom politikom te važećim zakonskim propisima.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Pet zvjezdica d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Pet zvjezdica d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

corvuspay

IZJAVA O KONVERZIJI

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.